YOUTUBE:NESS L300SNESS L300 NESS H200 NESS L300 Plus

Edustus

Aideas Oy
Viikinkaari 6
Helsinki, FI-00790

Puh: +358 40 670 4560
E-mail: info@aideas.fi
www.aideas.fi

L300 Foot Drop System


L300 Foot Drop System on suunniteltu auttamaan tietyistä neurologisista sairauksista kärsiviä ihmisiä kävelemään luonnollisemmin, nopeammin sekä tasapainoisemmin ja varmemmin. Edistyksellinen L300 teknologia perustuu hermojen ja lihasten aktivointiin stimuloimalla niitä matalalla sähkövirralla. Menetelmä auttaa palauttamaan liikkuvuuden ja mahdollisuuden aktiiviseen elämään.

Small L300 lapsille

Lapsille, joiden riippunilkka aiheutuu ylemmän liikehermon vauriosta, kävely voi olla hankalaa. Se saattaa estää heitä olemasta aktiivisia ja nauttimasta lapsuudestaan. Palkittu L300 Foot Drop System on toiminnallinen sähköstimulaatiomenetelmä (FES), joka stimuloi alaraajan hermoja ja aktivoi jalkaterän liikettä hallitsevien lihasten toimintaa sekä tuottaa luonnollisemman kävelyn. Järjestelmän askelsensori tunnistaa automaattisesti jalan asennon, kävelynopeuden sekä pinnan muutokset. 

Tuoteinfo  (Englanti)  
Käyttöohje
Kliinikon ohje

 

L300 Plus reiden heikkouteen 


The L300 Plus järjestelmään kuuluu lisäksi reiden ympärille asetettava mansetti, jonka avulla hallitaan polven koukistusta ja ojennusta, jotta askellus olisi luonnollisempaa. 

Tuoteinfo (Englanti)  
Käyttöohje
Kliinikon ohje

 

Vector kävely- ja painonkevennysmenetelmä


Vector on edistyksellinen kävelyn harjoitus- ja painonkevennysjärjestelmä. Sen avulla potilaalle voidaan tarjota intensiivistä ja turvallista varhaisvaiheen harjoitusta, jonka on todettu parantavan kuntoutumista. Järjestelmään kuuluu säädettävä, dynaminen painokevennysmenetelmä, joka liukuu kattokiskoa pitkin kuntoutujan ollessa turvallisesti tuettuna mukavissa valjaissa.

Tuoteinfo (Englanti)


H200 Wireless käden harjoitukseen


H200 Wireless yläraajan kuntoutus- ja harjoitusmenetelmä on ergonomisesti suunniteltu, helppokäyttöinen laite, jonka avulla käden ojentaminen, esineeseen tarttuminen sekä käden avaaminen ja sulkeminen on mahdollista. Se auttaa ihmisiä palaamaan takaisin päivittäisiin toimiinsa.

Tuoteinfo (Englanti)
Käyttöohje
Kliinikon ohje

 

Kun haluat lisää tietoa Bioness menetelmistä, ole yhteydessä jälleenmyyjäämme: Aideas Oy, puh. +358 40 670 4560, email: info@aideas.fi tai täytä yhteydenottolomake täällä.