YOUTUBE:NESS L300SNESS L300 NESS H200 NESS L300 Plus

Partner

Alfimed as
Slemmestadveien 45
NO-3470 Slemmestad
Norge
Tel +47 92 49 88 00
E-post: info@alfimed.no
www.alfimed.no

L300 Fotløftsystem

L300 Fotløftsystem er utviklet for å hjelpe personer med neurologiske lidelser til å gå mer naturlig og med bedre hastighet, stabilitet og selvtillit. Den avanserte L300-teknologien gir små, elektriske stimulanser til nerver og muskler for å løfte foten, slik at man får økt mobilitet og et bedre ganglag.
Produktinfo (Engelsk)
Brukerhåndbok
Legens håndbok

Vector  Gange- og balansetreningssystem

Vector er verdens mest avanserte system for å lære å gå igjen. Det gjør det mulig for pasienten å praktisere intensiv fysioterapi i en tidlig fase av rehabiliteringen. Mangesidigheten av Vector åpner for et stort utvalg av treningsmuligheter.
Produktinfo (Engelsk)

L300 Plus for fotløft og lårstyrke

L300 Plus-systemet innebærer bruken av en ekstra lårmansjett for bedre kontroll med bøying og strekking av kneet for å få til et mer naturlig ganglag.
Produktinfo (Engelsk)
Brukerhåndbok  
Legens håndbok  

H200 Trådløs håndrehabiliteringssystem

H200 Trådløs håndrehabiliteringssystem er et brukervennlig, ergonomisk system som hjelper folk med å få brukt hånden bedre (strekke ut, gripe, åpne og lukke) slik at de lettere kan mestre hverdagen.
Produktinfo (Engelsk)

Hvis du vil vite mer om våre Bioness-systemer, kan du ta kontakt med vår lokale forhandler: Alfimed as , Tel 92 49 88 00,  e-post info@alfimed.no, eller klikk her og fylle ut den kontakskjema.