• Pagina afdrukken:print
  • Tekstgrootte aanpassen:AA A
  About Bioness

  Over Bioness

  Bioness verkoopt medische hulpmiddelen die ontworpen zijn om mensen met CVA, Multiple Sclerose, hersentrauma, cerebrale parese en incomplete dwarslaesie te helpen Deze producten maken gebruik van Functionele Elektro Stimulatie (FES) om mensen in staat te stellen hun mobiliteit en onafhankelijkheid terug te krijgen met een hogere productiviteit en een betere kwaliteit van leven.

  Geschiedenis van Bioness

  In 2004 richtte een groep leiders met visie Bioness Inc. op om mensen met neurologische aandoeningen hun onafhankelijkheid terug te geven. Bioness is met de hulp van ondernemer en filantroop Alfred E. Mann gestart om neuromodulatie-hulpmiddelen voor neurologische aandoeningen te ontwikkelen en te verkopen binnen de revalidatiesector.

  American Occupational Therapy AssociationIn 2011 heeft Bioness de laatste innovatie op de markt gebracht: het NESS L300 Plus-systeem voor zwakke en/of spastische bovenbeenspieren. Het L300 Plus-systeem bouwt verder op het succes van het NESS L300-systeem voor een sleepvoet  door middel van toevoeging van een bovenbeenorthese. Zo hebben patiënten een betere beheersing over de flexie en extensie van de knie, hetgeen hen kan helpen weer op een natuurlijker manier te lopen.

  Het Europese hoofdkantoor in Zwijndrecht is hét centrum voor marketing, klinische ondersteuning, logistiek en technische ondersteuning voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Wij garanderen een snelle levering en goede klantenservice. De Bioness Academy biedt distributeurs en professionals scholing en training aan.