Regain the function. Reclaim your freedom.

Loop natuurlijker met meer snelheid, stabiliteit en vertrouwen

Het L300-systeem voor een sleepvoet

Er bestaat nu een manier om uw vrijheid en onafhankelijkheid terug te krijgen door u te helpen met meer snelheid, stabiliteit en vertrouwen te lopen1. Het prijswinnende L300-systeem voor mensen met een sleepvoet is ontworpen om mensen met centrale neurologische aandoeningen te helpen natuurlijker te lopen, met meer snelheid en een betere balans. De geavanceerde technologie van de L300 maakt gebruik van geprogrammeerde stimulatie middels kleine pulsen om de zenuwen en de spieren te activeren die de voet optillen, met als resultaat dat u over de mobiliteit beschikt om weer in het leven te stappen.

Het L300-systeem voor een sleepvoet is een medisch hulpmiddel dat goedgekeurd is door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Het hulpmiddel heeft een CE-markering voor de Europese Unie en het wordt gebruikt in revalidatiecentra wereldwijd.

1. Hausdorff JM, Ring H. 2006. The effect of the NESS L300 neuroprosthesis on gait stability and symmetry (samenvatting opgenomen in de platformpresentaties van het CSM-congres van 2007). J Neurol Phys Ther. 30(4):198.