YOUTUBE:

Distributor

Bioness Europe B.V.
Stationsweg 41
3331LR Zwijndrecht
Netherlands
Tel +31 625 6088 
E-mail: info@nl.bioness.com
www.bioness.com

L300 Go Dropfodssystem

L300 Dropfodssystem er udviklet til at hjælpe patienter med visse neurologiske tilstande til at opnå en mere naturlig gang med øget hastighed, stabilitet og sikkerhed. Den avancerede teknologi i L300 giver en programmeret svag elektrisk stimulation. Denne stimulation aktiverer de nerver og muskler som løfter foden, og hjælper derigennem patienterne med at genvinde mobiliteten og at vende tilbage til et aktivt liv. 

L300 Go Plus til dropfod og svage lårmuskler

L300 Plus systemet har en lårmanchet som giver øget kontrol over knæets bøjning og strækning, dette giver patienten mulighed for at opnå en mere naturlig gang.

Product Info
Brugervejledning
Klinikervejledning 

H200 Trådløst håndgenoptræningssystem

H200 Trådløst håndgenoptræningssystem er et brugervenligt og ergonomisk designet system der hjælper patienten med at række ud og gribe fat om ting ved at åbne og lukke hånden, dette gør patienten i stand til at genoptage sine dagligdags aktiviteter.
Product Info
Brugervejledning
Klinikervejledning

 


Vector Gang- & Sikkerhedssystem

Vector gang- & sikkerhedssystem er et avanceret loftsystem til understøttelse af gang og kropsvægt. Systemet gør det muligt for patienter at gennemgå sikker og samtidig intensiv fysioterapi tidligere i deres genoptræningsforløb - en faktor der påviseligt giver et væsentligt bedre resultat. 
Systemet er et specialfremstillet loftmonteret dynamisk kropsvægt-støttesystem, der via en komfortabel kropssele støtter patienten under gang
Product Info

Vil du vide mere om vores Bioness-systemer Vector eller BITS send en email til info@nl.bioness.com eller ring Tel +31 78 6256088. 

Og for L300 Go eller H200 så kontakt vores lokale forhandler Ottobock Tel +31 7386488.

Eller klik her og udfyld onlineformularen Bioness.