YOUTUBE:NESS L300SNESS L300 NESS H200 NESS L300 Plus


 

Partners

Bandagist Jan Nielsen A/S
Frederiksborggade 23
1360 København K  

Tlf.: +45 3311 8557
www.fes-center.dk

 

Ortos Bandagister
Børstenbindervej 12
5230 Odense

Tlf.: +45 6315 0505
Kontaktperson: Torben Nybro
Email: tny@ortos.dk

For yderligere adresser i Danmark: www.ortos.dk

 

Bandagist-Centret
Torsøvej 1a
8240 Risskov

Tlf.: +45 8742 5100 
Kontaktperson: J. Lind Hansen
Email: jlh@bandagist-centret.dk

For yderligere adresser i Danmark: www.bandgist-centret.dk 


Sahva 
Borgervænget 5
2100 København Ø     

Tlf.: +45 7011 0711
Email: info@sahva.dk
www.sahva.dk  


Aalborg Neuro Klinik 
Holbergsgade 13
9000 Aalborg     

Tlf.: +45 4295 1545
Kontaktperson: Jesper Germann - Physiotherapist
Email: info@aalborgneuroklinik.dk
www.aalborgneuroklinik.dk  

 

 

L300 Dropfodssystem

L300 Dropfodssystem er udviklet til at hjælpe patienter med visse neurologiske tilstande til at opnå en mere naturlig gang med øget hastighed, stabilitet og sikkerhed. Den avancerede teknologi i L300 giver en programmeret svag elektrisk stimulation. Denne stimulation aktiverer de nerver og muskler som løfter foden, og hjælper derigennem patienterne med at genvinde mobiliteten og at vende tilbage til et aktivt liv.

Small L300 til pædiatri

For børn med dropfod som følge af skader på øvre motorneuroner kan den manglende mobilitet være en daglig kamp. Dropfoden kan forhindre eller besværliggøre mange almindelige aktiviteter for barnet.
Det prisbelønnede L300 Dropfodssystem er et system til funktionel elektrisk stimulation (FES). Systemet stimulerer nerverne i underbenet og aktiverer musklerne til selv at løfte foden, dette hjælper et barn med dropfod til en mere naturlig gang. Systemets avancerede gangsensor registrerer automatisk barnets fodposition, ganghastighed samt ændringer i terrænet.
Product Info
Brugervejledning
Klinikervejledning  

L300 Plus til dropfod og svage lårmuskler

L300 Plus systemet har en lårmanchet som giver øget kontrol over knæets bøjning og strækning, dette giver patienten mulighed for at opnå en mere naturlig gang.
Product Info
Brugervejledning
Klinikervejledning

Vector Gang- & Sikkerhedssystem

Vector gang- & sikkerhedssystem er et avanceret loftsystem til understøttelse af gang og kropsvægt. Systemet gør det muligt for patienter at gennemgå sikker og samtidig intensiv fysioterapi tidligere i deres genoptræningsforløb – en faktor der påviseligt giver et væsentligt bedre resultat.
Systemet er et specialfremstillet loftmonteret dynamisk kropsvægt-støttesystem, der via en komfortabel kropssele støtter patienten under gang.
Product Info
 


H200 Trådløst håndgenoptræningssystem

H200 Trådløst håndgenoptræningssystem er et brugervenligt og ergonomisk designet system der hjælper patienten med at række ud og gribe fat om ting ved at åbne og lukke hånden, dette gør patienten i stand til at genoptage sine dagligdags aktiviteter.
Product Info
Brugervejledning
Klinikervejledning

Vil du vide mere om vores Bioness-systemer, så kontakt vores lokale forhandler, eller klik her og udfyld onlineformularen.