YOUTUBE:NESS L300SNESS L300 NESS H200 NESS L300 Plus

Partner

Dirame NV/SA
Assesteenweg 27/29
1740 Ternat
België


Tel +32 2582 8250
E-mail: info@dirame.com

 

Het L300-systeem voor een sleepvoet

Het bekroonde L300-systeem is ontworpen om mensen met centrale neurologische aandoeningen te helpen natuurlijker te lopen, met meer snelheid en een betere balans. De geavanceerde technologie van de L300 maakt gebruik van geprogrammeerde stimulatie middels kleine pulsen om de zenuwen en de spieren te activeren die de voet optillen, met als resultaat dat u over de mobiliteit beschikt om weer actief aan het leven deel te nemen.
Product Informatie
Handboek gebruikers
Handboek specialisten

Het L300 Plus-systeem voor patiënten met een sleepvoet in combinatie met zwakke bovenbeenspieren

Het L300 Plus-systeem bouwt verder op het succes van de L300-systeem voor een sleepvoet en heeft een toevoeging van een bovenbeenorthese voor een betere beheersing over het buigen en strekken van de knie waardoor er met meer zelfvertrouwen sneller en verder gelopen kan worden met minder kans om te vallen.
Product Informatie
Handboek gebruikers
Handboek specialisten

Vector Systeem voor Loop & Balanstraining

Vector is een geavanceerd systeem voor loop & balanstraining op de grond. Patiënten kunnen met dit systeem veilig intensieve fysiotherapie volgen in een vroeg stadium van hun revalidatie, wat betere reslutaten oplevert. Het systeem bestaat uit een op maat gemaakt dynamisch lichaamsondersteuningssysteem dat over plafondrails loopt, terwijl de patiënt veilig ingesnoerd is in een comfortabel harnas.
Product Informatie

Het H200-systeem voor handrevalidatie

Het H200 systeem voor handrevalidatie is een draadloos, ergonomisch en makkelijk te bedienen systeem dat u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Pakken, loslaten, het openen en sluiten van de hand behoren tot de mogelijkheden met het H200 systeem voor handrevalidatie.
Product Informatie
Handboek gebruikers
Handboek specialisten

Voor meer informatie over de Bioness systemen kunt u contact opnemen met Bioness, Tel: +32 2582 8250, email info@dirame.com of u kunt het online contactformulier invullen.