YOUTUBE:Contact:

Voor meer informatie over  het Vector Gait & Safety System kunt u contact opnemen met:

ProCare België
Kapeldreef 60
3001 Leuven
+3216795329

info@procare.be
www.procare.be
Contactpersoon Kimberly Welkenhuyzen

Voor meer informatie over  het Bioness Integrated Therapy System (BITS) kunt u contact opnemen met  Bioness, tel.: +31 78 6256088, Email: info@nl.bioness.com  

 

Het L300 Go systeem voor een sleepvoet

Het bekroonde L300-systeem is ontworpen om mensen met centrale neurologische aandoeningen te helpen natuurlijker te lopen, met meer snelheid en een betere balans. De geavanceerde technologie van de L300 maakt gebruik van geprogrammeerde stimulatie middels kleine pulsen om de zenuwen en de spieren te activeren die de voet optillen, met als resultaat dat u over de mobiliteit beschikt om weer actief aan het leven deel te nemen. Het L300 Plus-systeem bouwt verder op het succes van de L300-systeem voor een sleepvoet en heeft een toevoeging van een bovenbeenorthese voor een betere beheersing over het buigen en strekken van de knie waardoor er met meer zelfvertrouwen sneller en verder gelopen kan worden met minder kans om te vallen.
Product Informatie
Handboek gebruikers
Handboek specialisten

Het H200-systeem voor handrevalidatie

Het H200 systeem voor handrevalidatie is een draadloos, ergonomisch en makkelijk te bedienen systeem dat u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Pakken, loslaten, het openen en sluiten van de hand behoren tot de mogelijkheden met het H200 systeem voor handrevalidatie.
Product Informatie
Handboek gebruikers 
Handboek specialisten

Vector Gait & Safety System

Vector is een geavanceerd systeem voor loop & balanstraining op de grond. Patiënten kunnen met dit systeem veilig intensieve fysiotherapie volgen in een vroeg stadium van hun revalidatie, wat betere reslutaten oplevert. Het systeem bestaat uit een op maat gemaakt dynamisch lichaamsondersteuningssysteem dat over plafondrails loopt, terwijl de patiënt veilig ingesnoerd is in een comfortabel harnas.
Product Informatie